VIASAT EPIC

Iubim istoria. De la detaliile fascinante până la relatările detaliate și cuprinzătoare. De la zale și armuri până la descoperiri și dezastre, cu toții suntem captivați de trecut. De la străbunii noștri din antichitate până la generațiile care au construit lumea în care trăim, programele noastre aduc istoria la viață prin emisiuni bine gândite, captivante și moderne.

Prin noua serie de filme istorice, ducem lucrurile mai departe spunând povestea din spatele faptelor și dezvăluind drama din inima evenimentelor.

Scene reproduse cu meticulozitate, detalii autentice din perioadele respective, dar mai presus de toate, personaje fantastice și povești pasionante care aduc trecutul la viață. Acestea sunt emisiuni de calitate care intrigă, implică și răsplătesc privitorul. Este Istoria transformată într-o călătorie epică, Viasat Epic.

Explorați acum

Mușchetarii

Pe străzile Parisului din secolul al XVII, legea și ordinea este mai mult o idee decât realitate, iar Mușchetarii Athos, Aramis și Porthos, sunt mult mai mult decât doar gărzi de corp regale ale Regelui Ludovic al XIII-lea. Aceștia sunt inseparabili, loiali până la moarte și dedicați dreptății. Împreună, această echipă de soldați bine antrenați, luptă pentru onoare, valoare, dragoste, și uneori doar de dragul luptei. Atunci când d'Artagnan ajunge în Paris pentru a răzbuna moartea tatălui său, acesta îi impresionează rapid pe cei trei Mușchetari cu curajul și aptitudinile sale și descoperă repede spiritul asemănător din acești soldați nestăpâniți. Într-un serial despre pasiune, loialitate, eroism și fraternitate, d'Artagnan și Mușchetarii se confruntă cu o încercare continuă de a menține pacea și de a proteja Regele și Regina, în timp ce păcălesc mașinațiunile Cardinalului Richelieu, care încearcă din răsputeri să îndeplinească viziunea unei Franțe moderne, împreună cu asasina angajată de el, frumoasa și misterioasa Milady de Winter.

Muschetarii se întorc pentru un al doilea sezon extraordinar, debordând de mai multe aventuri, fiori şi emoţii ca oricând.