MAEȘTRII SPIONAJULUI

Trăind în umbră, aceștia sunt oameni hotărâți și cu sânge rece, capabili să încline balanța puterii în domeniul militar, politic și economic. Vom trece prin coridoarele întunecate, camerele obscure și tunelurile care ascund secretele celor mai faimoși șefi ai rețelelor de spionaj din lume.

URMĂRIȚI PROMO

Zofia Potocka

Zofia Potocka, o femeie frumoasă de origine greacă, a cărei viață a fost învăluită în mister. Aceasta devenit un oaspete obișnuit al saloanelor aristocratice europene și unul din cele mai colorate personaje din istoria Poloniei. Renumită pentru intelectul ei strălucit, vicleană și lipsită de remușcări, Zofia Potocka a condus o rețea de spionaj cu o ingeniozitate absolută.

Aflați mai multe despre episoade

Mata Hari

Dansatoare exotică și curtezană de origine olandeză, aceasta a fost o femeie care a fascinat numeroși oameni influenți și a devenit agent dublu în timpul Primului Război Mondial. Mata Hari a fost acuzată de spionaj și a fost condamnată la moarte prin împușcare. Și-a înfruntat moartea cu același curaj cu care a trăit – cu ochii deschiși, a trimis un sărut de adio celor care au executat-o.

Aflați mai multe despre episoade

Cardinalul de Richelieu

Eminența roșie, Cardinalul de Richelieu, a fost o figură crucială în istoria Franței. El a fost cel care a reușit să inducă frică și respect în aceeași măsură. Richelieu a organizat o rețea remarcabilă de spioni în timpul domniei lui Ludovic al XIII-lea, de aceea aproape nimeni nu putea evita privirile Cardinalului.

Aflați mai multe despre episoade

Urmăriți emisiunea Maeștrii Spionajului pe Viasat History, în septembrie. Bun venit în lumea minților strălucite.

Urmăriți promo